Macadamia-produkter för lockigt hår

Macadamia har några produkter som är utformade speciellt för lockigt hår. Alla produkter innehåller den vårdande oljan från macadamianöten och arganfröna och ger en återfuktande lyster till håret.

Vilka produkter från Macadamia passar lockigt hår?

macadamia_professional_taming_curl_creamMacadamia Professional Taming Curl Cream är en kräm som hjälper till att definiera lockarna och ger en mjuk och lätt känsla till håret. Denna kräm är bra för dig som har bångstyriga lockar som inte riktigt vill stanna på plats. Samtidigt som krämen stärker lockarna skyddar den håret och reducerar frissighet för en perfekt frisyr.

Krämen ska masseras in i fuktigt hår och sedan kammas igenom. Vid föning ska en diffuser användas för bästa resultat. Om håret känns frissigt under dagen går det bra att massera in en liten mängd av krämen i torrt hår för att få det på plats igen.

[contentblock id=adsense-1]

Macadamia Natural Oil Activation Curl Cream är krämen som ger stöd åt lockar som har en tendens att sloka under dagen. Krämen är lätt, smidig och klibbar inte. Den aktiverar mjuka, fina lockar och ger fukt åt håret. Med Activation Curl Cream är det lättare att behålla lockarna som man vill ha dem eftersom krämen gör varje lock motståndskraftig. Krämen masseras in i fuktigt hår som du sedan kammar igenom. Vid föning bör en diffuser användas för bästa resultat.

macadamia_professional_reviving_curl_creamMacadamia Professional Reviving Curl Cream är en kräm som ger mjukhet, form och hållbarhet till lockarna. Den låser in fukt till fjällskiktet, motverkar frissighet och gör att lockarna håller sig fräscha och fasta under hela dagen. Det är en perfekt kräm för hår som är lockigt eller av vågig textur.

Börja med att tvätta håret med schampo och handdukstorka det. Ta sedan en liten mängd Reviving Curl Cream i handflatorna och arbeta in den lite i händerna. Applicera sedan krämen från mitten av håret ut till topparna och till sist rötterna. Forma lockarna och lufttorka eller föna för att låsa locken och göra så att den håller längre.

[contentblock id=adsense-2]