Fördelarna med Macadamia shampoo

Macadamias schampon innehåller den unika oljan från arganfröet och den dyrbara oljan från macadamianöten. Med dessa ingredienser från växtriket vårdar macadamiaprodukterna håret och berikar det med viktiga proteiner.

Oljan från arganfröna innehåller flera vitaminer och nyttiga fettsyror som stärker håret. Macadamianötoljan har en unik kemisk sammansättning som är väldigt lik den miljö som finns i hårbotten. Det gör att oljan snabbt och lätt absorberas och tillför massor av näring till håret.

  • Macadamias schampon är fria från parabener
  • Baserade på naturliga växtoljor
  • Låter håret behålla sin hälsosamma glans
  • Ger en intensiv näringsboost
[contentblock id=adsense-1]

Fördelar med Macadamia Rejuvenating Shampoo

Macadamia Rejuvenating ShampooRejuvenating Shampoo är en av produkterna av märket Macadamia. Det är ett återfuktande schampo som passar alla hårtyper. Oljorna i schampot återfuktar och ger en intensiv behandling. Det fungerar därför speciellt bra till torrt och skadat hår. Schampot rengör håret på ett skonsamt sätt, tillför fukt och skyddar håret från yttre, skadlig påverkan.

Macadamia Rejuvenating Shampoo är lite dyrare än de sorter man köper i butik men har en mer vårdande formula som får håret att både se och kännas fräschare under en längre tid.

Fördelar med Macadamia Volumizing Dry Shampoo

Macadamia Volumizing Dry ShampooVolumizing Dry Shampoo är ett torrschampo som fräschar upp håret och får det att se nytvättat ut. Torrschampo är det perfekta alternativet när man inte hinner tvätta håret eller bara vill liva upp det under dagen. Schampot absorberar överflödigt fett och tillför samtidigt mer volym och textur samtidigt som oljorna vårdar och återfuktar håret.

En del torrschampoo lägger sig som ett puder på håret som syns hos de med mörkt hår. Macadamia Volumizing Dry Shampoo lägger sig däremot inte ovanpå håret på samma sätt och ger därför inga vita fläckar.

[contentblock id=adsense-2]