Hur du använder Macadamia spray

Macadamia Healing Oil Spray flaskaMacadamia Healing Oil Spray är en vårdande hårspray som tillför fukt utan att håret känns tungt och hängigt.

Sprayen gör håret mjukt samtidigt som det skyddar och ger glans. Den passar de flesta hårtyper och absorberas snabbt av håret.
[contentblock id=adsense-1]

Hur du använder Macadamia Healing Oil Spray

Precis som övriga produkter från Macadamia innehåller Healing Oil Spray en olja som är utvunnen ur macadamianöten. Oljan liknar den som produceras i hårbotten och sliter därför inte på håret. Macadamiaoljan skapar också ett skyddslager som hjälper håret att skydda sig mot yttre miljöpåverkan från till exempel UV-strålar.

Att använda sprayen är enkelt:

  1. Tvätta håret som vanligt.
  2. Torka håret lätt med en handduk eller hårtork.
  3. Spraya oljan i hela håret.
  4. Styla håret till den frisyr du vill ha.

Produkten kan även användas efter att håret har stylats för att ge glans, skydd och en mer komplett styling. Oavsett hur du väljer att använda oljan vid styling ger den ett bra skydd och ett lent och glansigt hår.

Alternativ produkt: Macadamia Control Spray

Macadamia Control Fast-Drying Working Spray flaskaMacadamia Control Fast Drying Working Spray är ett alternativ till Healing Oil Spray som ger håret mer stöd. Denna produkt skapar ett osynligt skydd för håret med både glans och rörlighet, till skillnad från traditionella hårsprayer som gör håret hårt, stelt och nästan omöjligt att kamma ut.

Control Spray inneåller precis som Healing Oil Spray de dyrbara oljorna från macadamianöt och arganfrön, vilket gör att varje användningstillfälle blir som en skönhetsbehandling för håret. Sprayen håller frisyren på plats hela dagen, skyddar fuktighetsförsvaret och är enkelt att borsta ut utan att några rester fastnar. Den är snabbtorkande och gör håret glansigt och fint.
[contentblock id=adsense-2]