Köpa Moroccanoil billigt

moroccanoil-original-oil-treatment-25mlMoroccanoil är långt ifrån den billigaste håroljan på marknaden. Men trots sitt höga pris är det ändå en av de mest populära oljorna på salonger och bland skönhetsentusiaster.

Moroccanoil är en effektiv olja som gör håret glansigare och mjukare på ett naturligt och skonsamt sätt. Varken originaloljan eller de andra produkterna i Moroccanoil-serien innehåller alkohol, sulfater eller några andra ämnen som torkar ut eller sliter på håret.

[contentblock id=moroccanoil] [contentblock id=adsense-1]

Varför är Moroccanoil värt priset?

Det finns flera anledningar till att Moroccanoil kan vara så populärt och älskat trots sitt relativt höga pris. Idag finns det många hårvårdsprodukter som innehåller olja, men ingen har varit så framgångsrik som Moroccanoil.

Alla Moroccanoil-produkter baseras på arganolja. Det är en naturlig och skonsam olja fylld med näring som är bra för både håret och huden. Arganolja framställs ur frukterna från arganträdet som växer i Marocko. Kvinnorna i sydvästra Marocko har använt arganolja i hundratals år för att skydda sitt hår från värmen och det hårda klimatet i Nordafrika.

Arganolja innehåller bland annat naturliga antioxidanter från E-vitamin, keratin som är det ämne som hårstrån är uppbyggda av och omättade fetter som bidrar till att hålla fuktbalansen i håret.

  • Skyddar håret från värme och miljöfaktorer
  • Motverkar frissigt och spretigt hår
  • Gör håret mjukare och mer hanterbart
  • Återställer fuktbalansen i torrt hår
  • Reparerar skadat hår
[contentblock id=adsense-2]