Moroccanoil Light för torrt och blonderat hår

Blont hårMoroccanoil Light Treatment är en vårdande hårolja som är speciellt framtagen för fint och torrt hår som har blonderats.

Denna olja innehåller samma näringsrika arganolja som orginalet Moroccanoil men har en lättare formula som tas upp snabbare och inte tynger ner håret lika mycket. Moroccanoil Light ger glans och lyster samtidigt oljan vårdar och skyddar håret.

[contentblock id=moroccanoil] [contentblock id=adsense-1]

Moroccanoil Light ger glans och lyster till blonderat hår

Om man blonderar eller bleker håret regelbundet så blir det snabbt torrt och frissigt. Om man dessutom plattar eller fönar håret ofta så slits det ut ännu mer. Hårprodukter med naturliga oljor är perfekta för hår som har skadats och förlorat sin lyster på grund av färgning och värmebehandlingar.

Moroccanoil Light innehåller arganolja som är en av de bästa oljorna som man kan använda för att behandla håret. Arganolja utvinns ur de näringsrika frukterna från arganträdet som växer i sydvästra Marocko.

Arganolja har använts av marockanska kvinnor för att skydda deras traditionellt långa hår från det varma och soliga klimatet i Afrika. Keratin, antioxidanter och omättade fetter är några av de ämnen som Moroccanoil Light innehåller tack vare arganoljan. Dessa ämnen gör att Moroccanoil Light har följande egenskaper:

  • Skyddar håret mot värme
  • Vårdar hårbotten
  • Gör håret glansigare
  • Återfuktar håret
  • Reparar skadat hår och förebygger kluvna hårtoppar

Moroccanoil Light fungerar lika bra på hårförlängningar och peruker som på riktigt hår. Löshår kräver alltid extra mycket fukt och vård vilket gör att en regelbunden behandling med en hårolja väldigt passande. Se bara till att löshåret är rent och torrt innan du applicerar oljan. Ta en liten mängd olja i handflatan, värm upp den genom att gnida oljan mellan händerna och massera sedan in oljan i löshåret. Håret kommer bli mjukare och glansigare direkt.

[contentblock id=adsense-2]