Moroccanoil Shampoo för skadat hår

Tjej besviken på sitt hårOm ditt hår har blivit torrt och slitet av värmebehandlingar och hårfärgningar kan Moroccanoil Moisture Repair Shampoo vara lösningen på ditt problem.

Moroccanoils hårprodukter reparerar försvagat hår och skyddar håret från slitage i framtiden. Håret återfår sin glans och lyster efter bara en användning.

[contentblock id=moroccanoil] [contentblock id=adsense-1]

Ett schampo rikt på naturliga näringsämnen

Det som gör Moroccanoils schampo så unikt är framför allt att det innehåller arganolja. Det är en naturlig olja som har använts av kvinnor i Marocka i hundratals år för att behandla hår och naglar. Arganoljan har bland annat använts för att skydda kvinnornas hår från det varma och soliga klimatet.

Oljan utvinns ur de nötterna som finns inuti frukterna från trädet Argan som växer i sydvästra Marocko. De näringsämnen som finns i oljan reparerar cellstrukturen i håret och återupplivar slitet och livslöst hår. Dessa är några av de ämnen som finns i arganolja:

  • Keratin – Bidrar till att återuppbygga och återuppliva slitet hår
  • Omättade fetter – Bidrar till att återställa hårets fuktbalans
  • Vitamin A – Bidrar till att förbättra hårets elasticitet och mjukhet
  • Vitamin E – En naturlig antioxidant som ger håret lyster och glans
  • Fenoler – Skyddar håret mot sol och värme

Moroccanoil Shampoo reparerar skadat och slitet hår

Om man värmebehandlar och färgar håret regelbundet blir det ofta torrt och slitet efter ett tag. Att använda hårprodukter med alkohol och andra starka kemikalier skadar också håret och gör att det förlorar sin glans och lyster. Även sol och väder kan vara påfrestande för håret om det inte är skyddat.

Moroccanoil Moisture Repair Shampoo reparerar skadat hår med hjälp av sitt höga innehåll av antioxidanter från arganolja, återuppbyggande keratin och omättade fettsyror. Med schampo från Moroccanoil får håret tillbaka sin naturliga fuktbalans, elasticitet och skönhet efter bara några användningar.

Moroccanoils schampo är särskilt användbart för dig med färgat hår eftersom den inte innehåller sulfater som tvättar ur hårfärgen. Sulfater är aggressiva salter av svavelsyra som används för att göra tvål och schampon mer rengörande.

Problemet med sulfaterna är att de öppnar upp håret mer än nödvändigt och gör det torrt och livslöst samtidigt som färgen tvättas ur håret. Om du vill behålla hårfärgen och samtidigt ha ett rent och friskt hår är Moroccanoil Moisture Repair Shampoo definitivt en produkt värd att testa.

[contentblock id=adsense-2]