Nyponfröolja mot ärr

NyponÄrr kan man få en mängd olika anledningar. De kan komma från skärsår, brännskador, bristningar, finnar eller andra skador på huden.

Nyponfröolja är en vegetabilisk skönhetsolja, framställd ur frön från nyponbusken, som kan reducera dina ärrs synlighet och göra att de läker snabbare.

Till skillnad från många andra konventionella produkter som lovar samma sak så innehåller nyponfröolja inga onödiga kemikalier eller kemiska tillsatser.

Nyponfröolja är en naturlig olja som ger näring och fukt till den ärrade huden. Oljan ger huden de bästa förutsättningarna för att ärren ska försvinna och huden ska bli slät, len och vacker igen. I den här artikeln kan du läsa om hur nyponfröolja påverkar huden och hur du kan applicera oljan.

[contentblock id=nyponfroolja] [contentblock id=adsense-1]

Hur du reducerar dina ärr med nyponfröolja

Nyponfröoljans förmåga att påskynda läkningen av ärr kommer framför allt från dess innehåll av ämnet retinol. Det är en av de tre olika typerna av A-vitamin som finns i växtriket.

A-vitamin bidrar till att återuppbygga skadade hudceller och generera ny och frisk hud, vilket är precis det som behövs för att ta bort ett ärr. Laserbehandlingar mot ärr syftar till att göra exakt samma sak, bränna bort de ärrade hudcellerna för att trigga kroppen till att skapa nya hudceller. A-vitamin ger också en jämnare och lenare hud genom att minska hudporers storlek. Det förebygger även inflammationer som akne.

Att återfukta huden på rätt sätt är viktigt för hudens allmänna hälsa och utseende. Uttorkad eller fet hy får lättare ärr och har senare svårare att bli av med dem. Nyponfröolja återställer hudens naturliga fuktbalans tack vare sitt innehåll av essentiella fetter. Dessa fetter återfuktar huden på djupet och förebygger både torr och fet hud. Dessutom är de en vital del av hudcellernas uppbyggnad eftersom de används i deras cellmembran.

Att applicera nyponfröolja är väldigt enkelt. Börja med att tvätta hudområdet där du ska använda oljan. När huden är ren kan du ta några droppar nyponfröolja i ena handen och värma upp den genom att gnida händerna mot varandra. Därefter kan du försiktigt massera in oljan i huden. Låt sedan oljan sitta i cirka 30-40 minuter. När det är klart kan du tvätta bort eventuellt överflödig olja med en handduk och varmt vatten.

Köp nyponfröolja mot ärr här

Vi rekommenderar Crearomes ekologiska nyponrosfröolja för dig som vill få bort dina ärr med en naturlig produkt som är skonsam mot huden. Crearomes oljor innehåller inga syntetiska konserveringsämnen eller tillsatser, utan enbart naturliga ingredienser som gör din hud lenare och vackrare.

Denna nyponfröolja innehåller alla de näringsämnen som reducerar ärren och gör huden slät och jämn igen. Köp en flaska idag och behandla huden regelbundet så kommer du också se tydliga skillnader!

[contentblock id=nyponfroolja] [contentblock id=adsense-2]