Nyponfröolja mot rynkor

Nyponfröolja mot rynkorOm du letar efter en naturlig behandling mot rynkor i ansiktet som är skonsam mot känsliga hud så är nyponfröolja den perfekta oljan för dig. Nyponfröolja är en starkt hudgenererande olja som gör huden mjukare och mer elastisk vilket gör rynkor, ärr, pigmentfläckar och andra skador i huden mindre synliga. Nyponfröolja är den enda vegetabiliska oljan som innehåller naturligt A-vitamin, i form av retinsyra, vilket är en vanlig ingrediens i många antirynkkrämer.

[contentblock id=nyponfroolja] [contentblock id=adsense-1]

Behandling mot rynkor

Nyponfröolja är en av de bästa vegetabliska oljorna som man kan använda för att behandla rynkor med. Nyponfrön innehåller en rad olika näringsämnen som gör huden elastisk, len och mjuk. Retinsyra (A-vitamin), askorbinsyra (C-vitamin) och linolensyra (Omega-3) är några av dessa viktiga ämnen. Förutom att reducera rynkor ger nyponfröolja även huden bättre färg och lyster. Här nedan kommer några instruktioner på en behandling med denna olja som kan användas mot rynkor och andra hudimperfektioner i ansiktet.

  • Rengör ansiktet med ansiktsvatten och torka sedan huden noggrant
  • Massera in 2-3 droppar nyponfröolja i ansiktet med fingertopparna
  • Var försiktet med att få oljan i ögonen
  • Undvik att få olja på läpparna
  • Vänta 10-15 minuter på att oljan ska sjunka in i huden

Denna behandling bör upprepas minst 2-3 gånger i veckan om resultatet ska bli så bra som möjligt. För att skydda huden från att torka ut eller bli för fet kan en lätt ansiktskräm även användas efter varje behandling med nyponfröoljan. Resultaten brukar bli synliga redan efter ett par veckor.

[contentblock id=adsense-2]

Andra fördelar med nyponfröolja

De aktiva ämnen som nyponfröoljan innehåller gör inte bara att synliga rynkor reduceras, utan de påverkar även andra skönhetsfel som kan finnas i huden. Man kan till exempel behandla akne med nyponfröolja. Förutom att förebygga uppkomsten av nya finnar i ansiktet så gör en regelbunden behandling med denna olja även att ärr från gamla finnar läker snabbare.

Nyponfröolja går också att använda på andra delar av kroppen där man har skadad hud. Bristningar runt midjan och låren kan till exempel reduceras i synlighet med oljan, likaså pigmentfläckar som orsakats av överexponering av solljus. Om man vill ha en len och fräsch hy utan rynkor är det dock viktigt att man alltid undviker att sola överdrivet mycket och att man inte utsätter huden för hårt väder i onödan.

Köp nyponfröolja mot rynkor här

Crearome NyponrosfröoljaCrearome gör en nyponfröolja som de kallar nyponrosfröolja. Det är en olja som tillverkas utan syntetiska tillsatser eller kemiska ämnen som riskerar att irritera känslig hy. Denna ekologiska olja reducerar synliga rynkor och ärr i ansiktet på ett naturligt och skonsamt sätt tack vare sitt innehåll av A-vitamin och vårdande fettsyror. Köp en flaska idag och se hur mycket slätare din hud kan bli!

[contentblock id=nyponfroolja]